کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی (2007)

کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی (۲۰۰۷)

مواد نوتراسوتیکال یا غذاهای فراسودمند موادی هستند که فواید پزشکی و سلامتی از قبیل پیشگیری و درمان دارند بنابراین با قرار دادن آن‌ها در سبد غذایی می‌توان به ارتقای وضعیت سلامتی کمک شایانی کرد. کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی به بیان توضیحاتی در زمینه غذاهای عملکردی و سودمندی آن‌ها پرداخته است و مطالب مفیدی را ارائه می‌دهد.

مشخصات کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی

نام کتاب: Handbook of Nutraceuticals and Functional Foods

نویسنده: Robert E. C. Wildman

زبان: انگلیسی

تاریخ چاپ: ۲۰۰۷

ویراست: دوم

ناشر: Taylor & Francis Group, LLC

تعداد فصول: ۲۸ فصل

تعداد صفحات: ۵۶۲ صفحه

حجم فایل: ۶ مگابایت

 

کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی (2007)

 معرفی کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی

کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی توسط رابرت ای. سی. وایلدمن گرد آوری شده است و ویرایش دوم آن در سال ۲۰۰۷ به چاپ رسیده است. کتاب حاضر در ۲۸ فصل سازمان دهی شده است که عناوین برخی فصول این کتاب را در زیر مشاهده می‌کنید:

– غذاهای فراسودمند و عملکردی

– ایزوفلاون: منبع و متابولیسم

– لیکوپن: منابع غذایی، خواص و سلامت

– فیبر رژیمی و بیماری قلبی کرونری

– امگا ۳ روغن ماهی و متابولیسم لیپوپروتئین

– امگا ۳ روغن ماهی و مقاومت به انسولین

– کاربردهای گیاهان به غذاهای عملکردی

– روغن زیتون و مزایای سلامت

– پروبیوتیک و پره‌بیوتیک

– غذاهای فراسودمند و التهاب در ورزشکاران

– استرس اکسیداتیو و نیازمندی آنتی اکسیدان در ورزشکاران ورزیده

– قهوه به عنوان یک آشامیدنی عملکردی

– سیاست چاقی: فرصت‌ها برای رشد بازار غذاهای عملکردی

خرید و دانلود کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی

شما می‌توانید با خرید و دانلود کتاب لاتین راهنمای غذا های فراسودمند و عملکردی از مزایای این خرید استفاده نمایید که عبارتند از:

۱- متن کامل کتاب لاتین به صورت pdf

۲- دسترسی سریع به لینک دانلود پس از پرداخت

۳- پاسخگویی سریع به سوالات پس از خرید

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *